Laiva Sorrento

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Sorrento Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Sorrento AFerry. Kotimaan palvelut Italia ovat saatavilla Sorrento -palvelusta Capri ja Napoli.

Sorrento Lauttayhtiöt

Sorrento -lautoja liikennöi NLG. Kun etsit lautta Sorrento, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Sorrento lautat, joissa NLG tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Sorrento on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Sorrento liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Sorrento lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Sorrento lauttaliput.

  • Lautat Sorrento
  • Lautat Sorrento
  • Lautat Sorrento

Vertaa kaikkien johtavien Sorrento lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Sorrento lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Sorrento lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Sorrento Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Navlib

Porto di Sorrento, 80067 Sorrento NA, Italy