SNCM Ferries

SNCM Ferries
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

SNCM Ferries Yleiskatsaus
Varaa SNCM Ferries:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa SNCM Ferries:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat SNCM Ferries:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Corsica/Sardinia-reittien lähtöselvitys on vähintään 2 tuntia ennen lähtöä kaikille matkustajille. Pohjois-Amerikan reittien lähtöselvitys on vähintään 3 tuntia ennen lähtöä kaikille matkustajille. Tarkista PDF-lipustasi lähtöselvitysten tarkat ajat.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

SNCM Ferries Reitit    Kuinka tehdä varaus

    Vertaa kaikkien johtavien SNCM Ferries:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata SNCM Ferries:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa SNCM Ferries:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.