SNAV

SNAV Ferry
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

SNAV Ferry Yleiskatsaus Varaa
SNAV Ferry:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa SNAV Ferry:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat SNAV Ferry:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien täytyy tehdä lähtöselvitys vähintään 2 tuntia ennen lähtöä kansainvälisillä reiteillä ja 1 tunti ennen muita lähtöjä. Ajoneuvon kanssa matkustavien täytyy tehdä lähtöselvitys vähintään 2 tuntia ennen lähtöä kaikilla reiteillä.

Reitit:
24
Lyhin risteys:
Naples Molo Beverello - Procida
40 min.
Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

SNAV Ferry ReititKuinka tehdä varaus

Vertaa kaikkien johtavien SNAV Ferry:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata SNAV Ferry:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa SNAV Ferry:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.