Smyril Line Ferries

Smyril Line Ferries
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Smyril Line Ferries Yleiskatsaus
Varaa Smyril Line Ferries:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Smyril Line Ferries:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Smyril Line Ferries:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Huomaa: Ajoneuvojen kanssa matkustavien täytyy tehdä lähtöselvitys asianmukaisessa lähtöterminaalissa viimeistään 1 tunti 30 minuuttia ennen ilmoitettua lähtöaikaa ja viimeistään 2 tuntia 30 minuuttia ennen Seydisfjorur:in lähdöille. Jalkamatkustajien täy

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Smyril Line Ferries Reitit    Kuinka tehdä varaus

    Vertaa kaikkien johtavien Smyril Line Ferries:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Smyril Line Ferries:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Smyril Line Ferries:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.