Siremar

Siremar
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Siremar lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Siremar muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Italia ja Liparisaaret. Vertaa kaikkien johtavien Siremar lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Siremar lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Siremar lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Siremar reittejä ja lähtijöitä Napoli ja Stromboli. Kun mahdollista, vertaamme Siremar Liberty Lines ja SNAV auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Siremar reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Siremar lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Kaikkien matkustajien lähtöselvitys tehdään vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Siremar Reitit

    • Vertaa ja varaa Siremar lippuja Napoli ja Stromboli AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Siremar lippuja Napoli ja Stromboli AFerryn kanssa!