Laiva Scrabster Stromness

Kartta

Hanki tarjous

  • 2-risteykset päivittäin
    1 tunti 30 min.

Vaihtoehtoiset Reittien

Skotlanti ja Orkneysaaret yhdistyvät Scrabster - Stromness reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä NorthLink. Vertaamme hintoja ja aikoja Scrabster - Stromness, ja näytämme sinulle myös hinnat Gills Bay - St Margarets Hope auttaa sinua saamaan Skotlanti Orkneysaaret parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Scrabster Stromness liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Scrabster Stromness lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Scrabster Stromness lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Scrabster Stromness lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Scrabster Stromness lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Scrabster Stromness lauttalippu internetistä AFerry tänään.