Laiva Schinoussa

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Schinoussa Reitit

 • Iraklia - Schinoussa / Schinoussa - Iraklia
  3 risteystä viikoittain
  5 min.
 • Katapola - Schinoussa / Schinoussa - Katapola
  3 risteystä viikoittain
  1 tunti 25 min.
 • Koufonisia - Schinoussa / Schinoussa - Koufonisia
  3 risteystä viikoittain
  30 min.
 • Naxos - Schinoussa / Schinoussa - Naxos
  3 risteystä viikoittain
  1 tunti 15 min.
 • Paros - Schinoussa / Schinoussa - Paros
  3 risteystä viikoittain
  2 tunti 20 min.
 • 3 risteystä viikoittain
  6 tunti 50 min.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Schinoussa AFerry. Laivat Schinoussa, Kykladien, ovat saatavilla osoitteesta Kreikka. Voit ottaa lautan Schinoussa alkaen Piraeus.

Schinoussa Lauttayhtiöt

Schinoussa -lautoja liikennöi Blue Star Ferries. Kun etsit lautta Schinoussa, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Schinoussa lautat, joissa Blue Star Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Schinoussa on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Schinoussa liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Schinoussa lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Schinoussa lauttaliput.

 • Lautat Schinoussa
 • Lautat Schinoussa
 • Lautat Schinoussa

Vertaa kaikkien johtavien Schinoussa lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Schinoussa lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Schinoussa lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Schinoussa Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Blue Star Ferries

Limani Schinoussas, 84300, Greece

Blue Star Ferries

Limani Schinoussas, 84300, Greece

Sea Jets

Limani Schinoussas, 84300, Greece