Sassnitz Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Sassnitz AFerry. Laivat Sassnitz, Saksa, ovat saatavilla osoitteesta Ruotsi. Voit ottaa lautan Sassnitz alkaen Trelleborg.

Sassnitz Lauttayhtiöt

Sassnitz -lautoja liikennöi Stena Line. Kun etsit lautta Sassnitz, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Sassnitz lautat, joissa Stena Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Sassnitz on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Sassnitz lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Sassnitz liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Sassnitz lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Sassnitz lauttaliput.

  • Sassnitz Lautta
  • Sassnitz Lautta
  • Sassnitz Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Sassnitz lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Sassnitz lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Sassnitz lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Sassnitz Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

BornholmerFærgen

Fährhafen Sassnitz, Sassnitz/ Neu Mukran , 18546, Germany

DFDS LISCO

Fährhafen Sassnitz, Sassnitz/ Neu Mukran , 18546, Germany

Stena Line

Fährhafen Sassnitz-Mukran, Hafeneingangsgebäude 20, 18546 Sassnitz, Germany