Laiva Sassnitz Trelleborg

Kartta

Hanki tarjous

  • 1-risteykset päivittäin
    4 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Saksa ja Ruotsi yhdistyvät Sassnitz - Trelleborg reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Stena Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Sassnitz - Trelleborg, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Saksa Ruotsi parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Kiel - Göteborg
  • Rostock - Trelleborg
  • Travemunde - Malmö
  • Travemunde - Trelleborg

Varaa kaikilta suurimmilta Sassnitz Trelleborg liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Sassnitz Trelleborg lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Sassnitz Trelleborg lauttaliput.

Halvat Sassnitz - Trelleborg -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Sassnitz Trelleborg lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Sassnitz Trelleborg lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Sassnitz Trelleborg lauttalippu internetistä AFerry tänään.