Saronic Ferries

Saronic Ferries
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Saronic Ferries lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Saronic Ferries muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Argo-Saroniset saaret. Vertaa kaikkien johtavien Saronic Ferries lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Saronic Ferries lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Saronic Ferries lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Saronic Ferries reittejä ja lähtijöitä Aegina, Agistri ja Poros. Kun mahdollista, vertaamme Saronic Ferries ANES Ferries ja Hellenic Seaways auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Saronic Ferries reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Saronic Ferries lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien tulee tehdä lähtöselvitys vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä ja muiden matkustajien 60 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Saronic Ferries Reitit

    Erikoistarjoukset

    • Vertaa ja varaa Saronic Ferries lippuja Poros, Aegina ja Agistri AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Saronic Ferries lippuja Poros, Aegina ja Agistri AFerryn kanssa!

    Video

    Saronic Ferries YouTube Video