Laiva Santorini Thira Folegandros

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 1-risteykset päivittäin
  40 min.
  Saat hinnan
 • 7 risteystä viikoittain
  1 tunti 10 min.
  Saat hinnan
 • 3 risteystä viikoittain
  2 tunti 50 min.
  Saat hinnan

Santorini Thira - Folegandros on sisäinen matka Kykladien tällä hetkellä reitillä Sea Jets ja Zante Ferries.

Varaa kaikilta suurimmilta Santorini Thira Folegandros liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Santorini Thira Folegandros lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Santorini Thira Folegandros lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Santorini Thira Folegandros lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Santorini Thira Folegandros lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Santorini Thira Folegandros lauttalippu internetistä AFerry tänään.