Santander Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Santander Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Santander AFerry. Laivat Santander, Espanja, ovat saatavilla osoitteesta Englanti ja Irlanti. Voit ottaa lautan Santander alkaen Cork, Plymouth ja Portsmouth.

Santander Lauttayhtiöt

Santander -lautoja liikennöi Brittany Ferries. Kun etsit lautta Santander, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Santander lautat, joissa Brittany Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Santander on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Santander lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Santander liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Santander lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Santander lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Plymouth - Santander
(Brittany Ferries)
358 €
  • Varattu: lauantaina 5. syyskuuta 2020
  • Matkustus: sunnuntaina 27. syyskuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 1
Portsmouth - Santander
(Brittany Ferries)
670 €
  • Varattu: tiistaina 1. syyskuuta 2020
  • Matkustus: perjantaina 25. syyskuuta 2020 (Vain meno)
  • Camper Van + 2
  • Santander Lautta
  • Santander Lautta
  • Santander Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Santander lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Santander lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Santander lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Santander Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Brittany Ferries

Estacion Maritime S/N, 39002, Spain

LD Lines

Vapores Suardiaz Norte, Edificio Estacion maritima, Puerto de Santander, 39002 Santander, Spain