Santa Teresa Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Santa Teresa AFerry. Laivat Santa Teresa, Sardinia, ovat saatavilla osoitteesta Korsika. Voit ottaa lautan Santa Teresa alkaen Bonifacio.

Santa Teresa Lauttayhtiöt

Santa Teresa -lautoja liikennöi Moby Lines. Kun etsit lautta Santa Teresa, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Santa Teresa lautat, joissa Moby Lines tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Santa Teresa on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Santa Teresa lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Santa Teresa liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Santa Teresa lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Santa Teresa lauttaliput.

  • Santa Teresa Lautta
  • Santa Teresa Lautta
  • Santa Teresa Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Santa Teresa lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Santa Teresa lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Santa Teresa lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Santa Teresa Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Blu Navy

Banchina La Punzesa, Santa Teresa Gallura OT, 07028, Santa Teresa di Gallura, Sardinia

Moby Lines

Porto di Santa Teresa di Gallura, I - 07028, Sardinia