Laiva Santa Cruz de Tenerife La Palma

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1 risteystä viikoittain
    8 tunti 1 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Tenerifen ja Kanarian saaret yhdistyvät Santa Cruz de Tenerife - La Palma reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Santa Cruz de Tenerife - La Palma, ja näytämme sinulle myös hinnat Los Cristianos - La Palma auttaa sinua saamaan Tenerifen Kanarian saaret parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Santa Cruz de Tenerife La Palma liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Santa Cruz de Tenerife La Palma lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Santa Cruz de Tenerife La Palma lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Santa Cruz de Tenerife La Palma lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Santa Cruz de Tenerife La Palma lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Santa Cruz de Tenerife La Palma lauttalippu internetistä AFerry tänään.