Laiva San Sebastien de La Gomera

Kartta

Hanki tarjous

Varaa lautta San Sebastián de La Gomera AFerry. San Sebastián de La Gomera voit käyttää lauttoja ympäri Kanarian saaret ja myös Tenerifen. Kotimaan palvelut Kanarian saaret ovat saatavilla San Sebastián de La Gomera -palvelusta Santa Cruz de la Palma kun taas lautat Kanarian saaret purjehtivat Los Cristianos.

San Sebastián de La Gomera Lauttayhtiöt

San Sebastián de La Gomera -lautoja liikennöi Fred Olsen ja Naviera Armas. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä San Sebastián de La Gomera ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta San Sebastián de La Gomera, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

San Sebastián de La Gomera lautat, joissa Fred Olsen ja Naviera Armas tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka San Sebastián de La Gomera on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta San Sebastien de La Gomera liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa San Sebastien de La Gomera lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat San Sebastien de La Gomera lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Los Cristianos - San Sebastian de La Gomera
(Fred Olsen)
162,53 €
  • Varattu: maanantaina 23. syyskuuta 2019
  • Matkustus: lauantaina 30. marraskuuta 2019 - torstaina 19. joulukuuta 2019
  • Auto + 2
Los Cristianos - San Sebastian de La Gomera
(Naviera Armas)
224,27 €
  • Varattu: sunnuntaina 29. syyskuuta 2019
  • Matkustus: maanantaina 28. lokakuuta 2019 - keskiviikkona 30. lokakuuta 2019
  • Auto + 4

Erikoistarjoukset

  • Lautat San Sebastien de La Gomera
  • Lautat San Sebastien de La Gomera
  • Lautat San Sebastien de La Gomera

Vertaa kaikkien johtavien San Sebastien de La Gomera lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata San Sebastien de La Gomera lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa San Sebastien de La Gomera lauttalippu internetistä AFerry tänään.

San Sebastián de La Gomera Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Fred Olsen

Estación Marítima Local nº 1, 38800 Puerto de San Sebastián de La Gomera., Canary Islands (La Gomera)

Naviera Armas

Terminal del Puerto, local 5, 38800 - San Sebastián de la Gomera, Canary Islands (La Gomera)