Laiva Sami

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Sami Reitit

 • Patras - Sami / Sami - Patras
  1-risteykset päivittäin
  3 tunti
 • Pisaetos - Sami / Sami - Pisaetos
  1-risteykset päivittäin
  20 min.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Sami AFerry. Laivat Sami, Joonian saaret, ovat saatavilla osoitteesta Italia. Voit ottaa lautan Sami alkaen Brindisi.

Sami Lauttayhtiöt

Sami -lautoja liikennöi Red Star Ferries. Kun etsit lautta Sami, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Sami lautat, joissa Red Star Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Sami on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Sami liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Sami lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Sami lauttaliput.

 • Lautat Sami
 • Lautat Sami
 • Lautat Sami

Vertaa kaikkien johtavien Sami lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Sami lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Sami lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Sami Kartta

Katso kartta

Sataman osoite