Salina Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Salina Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Salina AFerry. Salina voit käyttää lauttoja ympäri Liparisaaret ja myös Italia ja Sisilia. Kotimaan palvelut Liparisaaret ovat saatavilla Salina -palvelusta Panarea kun taas lautat Liparisaaret purjehtivat Milazzo ja Napoli.

Salina Lauttayhtiöt

Salina -lautoja liikennöi Liberty Lines ja SNAV. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Salina ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Salina, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Salina lautat, joissa Liberty Lines ja SNAV tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Salina on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Salina lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Salina liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Salina lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Salina lauttaliput.

  • Salina Lautta
  • Salina Lautta
  • Salina Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Salina lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Salina lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Salina lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Salina Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

SNAV

Lungomare Giuffrè - Molo 1, I - 98050 Santa Marina Salina, Italy

Liberty Lines

MOLO D'IMBARCO ALISCAFI , 98050 Santa Marina Salina ME , Italy