Laiva Sakaiminato

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Sakaiminato AFerry. Laivat Sakaiminato, Japani, ovat saatavilla osoitteesta Korean tasavalta ja Venäjä. Voit ottaa lautan Sakaiminato alkaen Donghae ja Vladivostok.

Sakaiminato Lauttayhtiöt

Sakaiminato -lautoja liikennöi DBS Cruise Ferry. Kun etsit lautta Sakaiminato, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Sakaiminato lautat, joissa DBS Cruise Ferry tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Sakaiminato on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Sakaiminato liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Sakaiminato lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Sakaiminato lauttaliput.

  • Lautat Sakaiminato
  • Lautat Sakaiminato
  • Lautat Sakaiminato

Vertaa kaikkien johtavien Sakaiminato lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Sakaiminato lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Sakaiminato lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Sakaiminato Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

DBS Cruise Ferry

Sakae-machi, Sakaiminato City, Tottori, 684-0000, Japan