Rovigno Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Rovinj AFerry. Laivat Rovinj, Kroatia, ovat saatavilla osoitteesta Italia. Voit ottaa lautan Rovinj alkaen Venetsia.

Rovinj Lauttayhtiöt

Rovinj -lautoja liikennöi Atlas Kompas ja Venezia. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Rovinj ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Rovinj, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Rovinj lautat, joissa Atlas Kompas ja Venezia tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Rovinj on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Rovigno lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Rovigno liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Rovigno lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Rovigno lauttaliput.

  • Rovigno Lautta
  • Rovigno Lautta
  • Rovigno Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Rovigno lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Rovigno lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Rovigno lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Rovinj Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Venezia

Valdibora Parking, Ulica Giordana Paliage, 52210, Croatia