Rostock Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Rostock Reitit

Varaa lautta Rostock AFerry. Laivat Rostock, Saksa, ovat saatavilla osoitteesta Ruotsi ja Tanska. Voit ottaa lautan Rostock alkaen Gedser ja Trelleborg.

Rostock Lauttayhtiöt

Rostock -lautoja liikennöi Scandlines, Stena Line ja TT-Line. Koska 3 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Rostock ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Rostock, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Rostock lautat, joissa Scandlines, Stena Line ja TT-Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Rostock on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Rostock lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Rostock liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Rostock lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Rostock lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Trelleborg - Rostock
(Stena Line)
41,51 €
  • Varattu: lauantaina 12. lokakuuta 2019
  • Matkustus: keskiviikkona 23. lokakuuta 2019 (Vain meno)
  • Auto + 1
Trelleborg - Rostock
(TT-Line)
57,33 €
  • Varattu: tiistaina 24. syyskuuta 2019
  • Matkustus: maanantaina 23. joulukuuta 2019 (Vain meno)
  • Auto + 2

Erikoistarjoukset

  • Rostock Lautta
  • Rostock Lautta
  • Rostock Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Rostock lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Rostock lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Rostock lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Rostock Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Finnlines

Skandinavienkai ShipserviceGmbH & Co. Ost-West-Straße 35, Rostock, 18147, Germany

Scandlines

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany

Scandlines

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany

Stena Line

Zum Fährterminal 1, 18147 Rostock Überseehafen, Germany

TT-Line

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany