Laiva Rosslare Cherbourg

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 3 risteystä viikoittain
    17 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Irlanti ja Ranska yhdistyvät Rosslare - Cherbourg reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Irish Ferries ja Stena Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Rosslare - Cherbourg, ja näytämme sinulle myös hinnat Cork - Roscoff, Dublin - Cherbourg ja Rosslare - Roscoff auttaa sinua saamaan Irlanti Ranska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Rosslare Cherbourg liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Rosslare Cherbourg lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Rosslare Cherbourg lauttaliput.

Halvat Rosslare - Cherbourg -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Rosslare Cherbourg lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Rosslare Cherbourg lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Rosslare Cherbourg lauttalippu internetistä AFerry tänään.