Laiva Roscoff Cork

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1 risteystä viikoittain
    14 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ranska ja Irlanti yhdistyvät Roscoff - Cork reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Brittany Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Roscoff - Cork, ja näytämme sinulle myös hinnat Cherbourg - Dublin, Cherbourg - Rosslare ja Roscoff - Rosslare auttaa sinua saamaan Ranska Irlanti parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Roscoff Cork liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Roscoff Cork lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Roscoff Cork lauttaliput.

Halvat Roscoff - Cork -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Roscoff Cork lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Roscoff Cork lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Roscoff Cork lauttalippu internetistä AFerry tänään.