Rodby Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Rodby Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Rodby AFerry. Laivat Rodby, Tanska, ovat saatavilla osoitteesta Saksa. Voit ottaa lautan Rodby alkaen Puttgarden.

Rodby Lauttayhtiöt

Rodby -lautoja liikennöi Scandlines. Kun etsit lautta Rodby, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Rodby lautat, joissa Scandlines tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Rodby on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Rodby lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Rodby liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Rodby lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Rodby lauttaliput.

  • Rodby Lautta
  • Rodby Lautta
  • Rodby Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Rodby lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Rodby lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Rodby lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Rodby Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Scandlines

Rodby Faerge Port, 4970 Rodby, Denmark

Scandlines

Rodby Faerge Port, 4970 Rodby, Denmark