Laiva Rinella

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Rinella AFerry. Rinella voit käyttää lauttoja ympäri Liparisaaret ja myös Italia. Kotimaan palvelut Liparisaaret ovat saatavilla Rinella -palvelusta Lipari kun taas lautat Liparisaaret purjehtivat Napoli.

Rinella Lauttayhtiöt

Rinella -lautoja liikennöi Liberty Lines. Kun etsit lautta Rinella, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Rinella lautat, joissa Liberty Lines tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Rinella on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Rinella liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Rinella lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Rinella lauttaliput.

  • Lautat Rinella
  • Lautat Rinella
  • Lautat Rinella

Vertaa kaikkien johtavien Rinella lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Rinella lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Rinella lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Rinella Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Liberty Lines

, 98050 Rinella, Leni ME, Italy