Red Star Ferries

Red Star Ferries
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Red Star Ferries lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Red Star Ferries muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Albanien, Italia ja Joonian saaret. Vertaa kaikkien johtavien Red Star Ferries lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Red Star Ferries lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Red Star Ferries lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Red Star Ferries reittejä ja lähtijöitä Brindisi, Sami, Saranda, Vlore ja Zante. Kun mahdollista, vertaamme Red Star Ferries 12 vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan - kuten Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Agoudimos, ANEK Superfast ja Blue Star Ferries.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Red Star Ferries reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Red Star Ferries lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

All Passengers should be at the embarkation area of the ship three (3) hour before departure. Any passengers not in time for the sailing are not entitled to a refund of the fare paid.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Red Star Ferries Reitit

    • Vertaa ja varaa Red Star Ferries lippuja Brindisi, Sami, Saranda ja muita AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Red Star Ferries lippuja Brindisi, Sami, Saranda ja muita AFerryn kanssa!