Laiva Rafina Tinos

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 2-risteykset päivittäin
  1 tunti 50 min.
  Saat hinnan
 • 1-risteykset päivittäin
  1 tunti 55 min.
  Saat hinnan
 • 2-risteykset päivittäin
  3 tunti
  Saat hinnan

Kreikka ja Kykladien yhdistyvät Rafina - Tinos reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ja Sea Jets.

Varaa kaikilta suurimmilta Rafina Tinos liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Rafina Tinos lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Rafina Tinos lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Rafina Tinos lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Rafina Tinos lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Rafina Tinos lauttalippu internetistä AFerry tänään.