Laiva Rafina Naxos

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 7 risteystä viikoittain
  3 tunti 15 min.
  Saat hinnan
 • 1-risteykset päivittäin
  4 tunti
  Saat hinnan
 • 7 risteystä viikoittain
  5 tunti 45 min.
  Saat hinnan

Kreikka ja Kykladien yhdistyvät Rafina - Naxos reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ja Sea Jets.

Varaa kaikilta suurimmilta Rafina Naxos liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Rafina Naxos lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Rafina Naxos lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Rafina Naxos lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Rafina Naxos lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Rafina Naxos lauttalippu internetistä AFerry tänään.