Laiva Rafina Andros

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 1-risteykset päivittäin
  1 tunti
  Saat hinnan
 • 2-risteykset päivittäin
  1 tunti 10 min.
  Saat hinnan
 • 2-risteykset päivittäin
  1 tunti 55 min.
  Saat hinnan

Kreikka ja Kykladien yhdistyvät Rafina - Andros reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Cyclades Fast Ferries ja Golden Star Ferries.

Varaa kaikilta suurimmilta Rafina Andros liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Rafina Andros lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Rafina Andros lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Rafina Andros lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Rafina Andros lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Rafina Andros lauttalippu internetistä AFerry tänään.