Laiva Punta del Este Buenos Aires

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1-risteykset päivittäin
    7 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Uruguay ja Argentina yhdistyvät Punta del Este - Buenos Aires reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Colonia Express.

Varaa kaikilta suurimmilta Punta del Este Buenos Aires liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Punta del Este Buenos Aires lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Punta del Este Buenos Aires lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Punta del Este Buenos Aires lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Punta del Este Buenos Aires lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Punta del Este Buenos Aires lauttalippu internetistä AFerry tänään.