Laiva Puerto del Rosario Las Palmas de G.C.

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 5 risteystä viikoittain
    4 tunti 45 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Puerto del Rosario - Las Palmas de G.C. on sisäinen matka Kanarian saaret tällä hetkellä reitillä Naviera Armas.

Varaa kaikilta suurimmilta Puerto del Rosario Las Palmas de G.C. liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Puerto del Rosario Las Palmas de G.C. lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Puerto del Rosario Las Palmas de G.C. lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Puerto del Rosario Las Palmas de G.C. lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Puerto del Rosario Las Palmas de G.C. lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Puerto del Rosario Las Palmas de G.C. lauttalippu internetistä AFerry tänään.