Laiva Propriano Marseille

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2 risteystä viikoittain
    12 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Korsika ja Ranska yhdistyvät Propriano - Marseille reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä La Meridionale. Vertaamme hintoja ja aikoja Propriano - Marseille, ja näytämme sinulle myös hinnat Porto Vecchio - Marseille auttaa sinua saamaan Korsika Ranska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Propriano Marseille liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Propriano Marseille lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Propriano Marseille lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Propriano Marseille lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Propriano Marseille lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Propriano Marseille lauttalippu internetistä AFerry tänään.