Laiva Pozzuoli

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Pozzuoli AFerry. Kotimaan palvelut Italia ovat saatavilla Pozzuoli -palvelusta Casamicciola ja Ischia.

Pozzuoli Lauttayhtiöt

Pozzuoli -lautoja liikennöi Medmar. Kun etsit lautta Pozzuoli, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Pozzuoli lautat, joissa Medmar tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Pozzuoli on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Pozzuoli liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Pozzuoli lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Pozzuoli lauttaliput.

  • Lautat Pozzuoli
  • Lautat Pozzuoli
  • Lautat Pozzuoli

Vertaa kaikkien johtavien Pozzuoli lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Pozzuoli lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Pozzuoli lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Pozzuoli Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Medmar

Largo S Paolo, 80078, Pozzuoli, Naples, Italy