Laiva Pozzallo

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Pozzallo AFerry. Laivat Pozzallo, Sisilia, ovat saatavilla osoitteesta Malta. Voit ottaa lautan Pozzallo alkaen Malta ja Valletta.

Pozzallo Lauttayhtiöt

Pozzallo -lautoja liikennöi Virtu Ferries. Kun etsit lautta Pozzallo, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Pozzallo lautat, joissa Virtu Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Pozzallo on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Pozzallo liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Pozzallo lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Pozzallo lauttaliput.

  • Lautat Pozzallo
  • Lautat Pozzallo
  • Lautat Pozzallo

Vertaa kaikkien johtavien Pozzallo lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Pozzallo lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Pozzallo lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Pozzallo Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Virtu Ferries

Virtu Ferries S.R.L,Porto Di Pozzallo,97016 Pozzallo RG, 97016, Italy