Laiva Portsmouth Ryde

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 23-risteykset päivittäin
    22 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Englanti ja Isle of Wight yhdistyvät Portsmouth - Ryde reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Wightlink. Vertaamme hintoja ja aikoja Portsmouth - Ryde, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Englanti Isle of Wight parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Lymington - Yarmouth
  • Portsmouth - Fishbourne
  • Southampton - East Cowes
  • Southsea - Ryde

Varaa kaikilta suurimmilta Portsmouth Ryde liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Portsmouth Ryde lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Portsmouth Ryde lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Portsmouth Ryde lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Portsmouth Ryde lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Portsmouth Ryde lauttalippu internetistä AFerry tänään.