Laiva Portsmouth Le Havre

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    5 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Englanti ja Ranska yhdistyvät Portsmouth - Le Havre reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Brittany Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Portsmouth - Le Havre, ja näytämme sinulle myös hinnat Newhaven - Dieppe ja Portsmouth - Caen auttaa sinua saamaan Englanti Ranska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Portsmouth Le Havre liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Portsmouth Le Havre lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Portsmouth Le Havre lauttaliput.

Halvat Portsmouth - Le Havre -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Portsmouth Le Havre lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Portsmouth Le Havre lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Portsmouth Le Havre lauttalippu internetistä AFerry tänään.