Laiva Portsmouth Fishbourne

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 22-risteykset päivittäin
    45 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Englanti ja Isle of Wight yhdistyvät Portsmouth - Fishbourne reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Wightlink. Vertaamme hintoja ja aikoja Portsmouth - Fishbourne, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Englanti Isle of Wight parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Lymington - Yarmouth
  • Portsmouth - Ryde
  • Southampton - East Cowes
  • Southsea - Ryde

Varaa kaikilta suurimmilta Portsmouth Fishbourne liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Portsmouth Fishbourne lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Portsmouth Fishbourne lauttaliput.

Halvat Portsmouth - Fishbourne -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Portsmouth Fishbourne lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Portsmouth Fishbourne lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Portsmouth Fishbourne lauttalippu internetistä AFerry tänään.