Laiva Portsmouth Caen

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2-risteykset päivittäin
    5 tunti 45 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Englanti ja Ranska yhdistyvät Portsmouth - Caen reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Brittany Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Portsmouth - Caen, ja näytämme sinulle myös hinnat Newhaven - Dieppe ja Portsmouth - Le Havre auttaa sinua saamaan Englanti Ranska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Portsmouth Caen liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Portsmouth Caen lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Portsmouth Caen lauttaliput.

Halvat Portsmouth - Caen -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Portsmouth Caen lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Portsmouth Caen lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Portsmouth Caen lauttalippu internetistä AFerry tänään.