Laiva Portoferraio Piombino

Kartta

Hanki tarjous

 • 9-risteykset päivittäin
  30 min.
  Saat hinnan
 • 15-risteykset päivittäin
  30 min.
  Saat hinnan
 • 4-risteykset päivittäin
  40 min.
  Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Elba ja Italia yhdistyvät Portoferraio - Piombino reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines ja Toremar. Vertaamme hintoja ja aikoja Portoferraio - Piombino, ja näytämme sinulle myös hinnat Cavo - Piombino ja Rio Marina - Piombino auttaa sinua saamaan Elba Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Portoferraio Piombino liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Portoferraio Piombino lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Portoferraio Piombino lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Portoferraio Piombino lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Portoferraio Piombino lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Portoferraio Piombino lauttalippu internetistä AFerry tänään.