Laiva Porto Torres Civitavecchia

Kartta

Hanki tarjous

  • 2 risteystä viikoittain
    7 tunti 15 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Sardinia ja Italia yhdistyvät Porto Torres - Civitavecchia reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Grimaldi Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Porto Torres - Civitavecchia, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Sardinia Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Arbatax - Civitavecchia
  • Cagliari - Civitavecchia
  • Cagliari - Napoli
  • Olbia - Civitavecchia

Varaa kaikilta suurimmilta Porto Torres Civitavecchia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Porto Torres Civitavecchia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Porto Torres Civitavecchia lauttaliput.

Halvat Porto Torres - Civitavecchia -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Porto Torres Civitavecchia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Porto Torres Civitavecchia lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Porto Torres Civitavecchia lauttalippu internetistä AFerry tänään.