Laiva Porto Horta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Porto Horta Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Porto Horta AFerry. Kotimaan palvelut Azorit ovat saatavilla Porto Horta -palvelusta 4 lauttasatamat:

  • Pico / Madalena
  • Pico/Madalena
  • Porto de S. Roque
  • Porto Velas

Porto Horta Lauttayhtiöt

Porto Horta -lautoja liikennöi Atlânticoline. Kun etsit lautta Porto Horta, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Porto Horta lautat, joissa Atlânticoline tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Porto Horta on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Porto Horta liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Porto Horta lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Porto Horta lauttaliput.

  • Lautat Porto Horta
  • Lautat Porto Horta
  • Lautat Porto Horta

Vertaa kaikkien johtavien Porto Horta lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Porto Horta lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Porto Horta lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Porto Horta Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Atlânticoline

Terminal Marítimo do Porto da Horta. Angústias, Conceiçao., 9900-023, HORTA, Ilha do Faial, Portugal