Laiva Porto Heli

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Porto Heli AFerry. Kotimaan palvelut Kreikka ovat saatavilla Porto Heli -palvelusta Hydra ja Piraeus.

Porto Heli Lauttayhtiöt

Porto Heli -lautoja liikennöi Hellenic Seaways. Kun etsit lautta Porto Heli, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Porto Heli lautat, joissa Hellenic Seaways tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Porto Heli on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Porto Heli liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Porto Heli lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Porto Heli lauttaliput.

  • Lautat Porto Heli
  • Lautat Porto Heli
  • Lautat Porto Heli

Vertaa kaikkien johtavien Porto Heli lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Porto Heli lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Porto Heli lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Porto Heli Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Hellenic Seaways

Porto Heli Port, Epidavrou-Kosta Street, Port Heli (Porto Cheli), Greece