Laiva Porto de S. Roque

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Porto de S. Roque Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Porto de S. Roque AFerry. Kotimaan palvelut Azorit ovat saatavilla Porto de S. Roque -palvelusta Porto Horta ja Porto Velas.

Porto de S. Roque Lauttayhtiöt

Porto de S. Roque -lautoja liikennöi Atlânticoline. Kun etsit lautta Porto de S. Roque, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Porto de S. Roque lautat, joissa Atlânticoline tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Porto de S. Roque on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Porto de S. Roque liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Porto de S. Roque lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Porto de S. Roque lauttaliput.

  • Lautat Porto de S. Roque
  • Lautat Porto de S. Roque
  • Lautat Porto de S. Roque

Vertaa kaikkien johtavien Porto de S. Roque lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Porto de S. Roque lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Porto de S. Roque lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Porto de S. Roque Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Atlânticoline

Porto da Sao Roque, Cais do Pico, 9940 - Sao Roque do Pico, Ilha do Pico, Portugal