Porec Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Porec AFerry. Laivat Porec, Kroatia, ovat saatavilla osoitteesta Italia. Voit ottaa lautan Porec alkaen Venetsia.

Porec Lauttayhtiöt

Porec -lautoja liikennöi Atlas Kompas ja Venezia. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Porec ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Porec, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Porec lautat, joissa Atlas Kompas ja Venezia tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Porec on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Porec lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Porec liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Porec lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Porec lauttaliput.

  • Porec Lautta
  • Porec Lautta
  • Porec Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Porec lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Porec lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Porec lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Porec Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Atlas Kompas

Obala marsala Tita 6, , 52440, Porec, Croatia

Commodore Cruises

Poreč, 52440, Croatia

Venezia

Porec Dock, 52440, Croatia