Laiva Poole Cherbourg

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    4 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Englanti ja Ranska yhdistyvät Poole - Cherbourg reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Brittany Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Poole - Cherbourg, ja näytämme sinulle myös hinnat Portsmouth - Cherbourg auttaa sinua saamaan Englanti Ranska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Poole Cherbourg liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Poole Cherbourg lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Poole Cherbourg lauttaliput.

Halvat Poole - Cherbourg -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Poole Cherbourg lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Poole Cherbourg lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Poole Cherbourg lauttalippu internetistä AFerry tänään.