Ponza Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Ponza Reitit

 • Casamicciola Terme - Ponza / Ponza - Casamicciola Terme
  5 risteystä viikoittain
  2 tunti 55 min.
 • Naples - Ponza / Ponza - Naples
  5 risteystä viikoittain
  2 tunti 50 min.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Ponza AFerry. Kotimaan palvelut Italia ovat saatavilla Ponza -palvelusta Terracina.

Ponza Lauttayhtiöt

Ponza -lautoja liikennöi NLG. Kun etsit lautta Ponza, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Ponza lautat, joissa NLG tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Ponza on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Ponza lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Ponza liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ponza lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ponza lauttaliput.

 • Ponza Lautta
 • Ponza Lautta
 • Ponza Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Ponza lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ponza lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ponza lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Ponza Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

SNAV

Banchina Molo di Fazio , I - 04027 Ponza , Italy