Polferries

Polferries
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Polferries lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Polferries muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Bornholm, Puola ja Ruotsi. Vertaa kaikkien johtavien Polferries lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Polferries lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Polferries lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Polferries reittejä ja lähtijöitä Gdansk, Nynashamn, Ronne, Swinoujscie ja Ystad. Kun mahdollista, vertaamme Polferries Finnlines, Stena Line, TT-Line ja Unity Line auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Polferries reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Polferries lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys suoritetaan vähintään 90 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
4
Lyhin risteys:
Swinoujscie - Ystad
6 tunti 30 min.
Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Polferries Reitit

  • Vertaa ja varaa Polferries lippuja Gdansk, Ronne, Swinoujscie ja muita AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa Polferries lippuja Gdansk, Ronne, Swinoujscie ja muita AFerryn kanssa!