Plymouth Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Plymouth Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Plymouth AFerry. Laivat Plymouth, Englanti, ovat saatavilla osoitteesta Espanja ja Ranska. Voit ottaa lautan Plymouth alkaen Roscoff ja Santander.

Plymouth Lauttayhtiöt

Plymouth -lautoja liikennöi Brittany Ferries. Kun etsit lautta Plymouth, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Plymouth lautat, joissa Brittany Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Plymouth on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Plymouth lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Plymouth liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Plymouth lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Plymouth lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Santander - Plymouth
(Brittany Ferries)
382 €
  • Varattu: keskiviikkona 21. lokakuuta 2020
  • Matkustus: maanantaina 26. lokakuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 2
  • Plymouth Lautta
  • Plymouth Lautta
  • Plymouth Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Plymouth lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Plymouth lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Plymouth lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Plymouth Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Brittany Ferries

Millbay, Plymouth, Devon, PL1 3EW, United Kingdom