Laiva Playa Blanca

Kartta

Hanki tarjous

Playa Blanca Reitit

Varaa lautta Playa Blanca AFerry. Laivat Playa Blanca, Lanzarote, ovat saatavilla osoitteesta Kanarian saaret. Voit ottaa lautan Playa Blanca alkaen Corralejo.

Playa Blanca Lauttayhtiöt

Playa Blanca -lautoja liikennöi Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero ja Naviera Armas. Koska 3 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Playa Blanca ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Playa Blanca, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Playa Blanca lautat, joissa Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero ja Naviera Armas tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Playa Blanca on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Playa Blanca liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Playa Blanca lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Playa Blanca lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Corralejo - Playa Blanca
(Lineas Maritimas Romero)
140,81 €
  • Varattu: tiistaina 24. syyskuuta 2019
  • Matkustus: perjantaina 1. marraskuuta 2019 (Vain meno)
  • 2 Aikuiset (Reittimatkustaja)

Erikoistarjoukset

  • Lautat Playa Blanca
  • Lautat Playa Blanca
  • Lautat Playa Blanca

Vertaa kaikkien johtavien Playa Blanca lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Playa Blanca lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Playa Blanca lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Playa Blanca Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Fred Olsen

Calle Muelle de Playa Blanca, 35580, Canary Islands

Naviera Armas

Puerto de Playa Blanca, 35580 - Playa Blanca, Canary Islands (Lanzarote)

Lineas Maritimas Romero

Calle Muelle de Playa Blanca, 35580, Canary Islands