Laiva Playa Blanca Corralejo

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 3-risteykset päivittäin
  45 min.
  Saat hinnan
 • 5-risteykset päivittäin
  35 min.
  Saat hinnan
 • 6-risteykset päivittäin
  25 min.
  Saat hinnan

Lanzarote ja Kanarian saaret yhdistyvät Playa Blanca - Corralejo reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero ja Naviera Armas.

Varaa kaikilta suurimmilta Playa Blanca Corralejo liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Playa Blanca Corralejo lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Playa Blanca Corralejo lauttaliput.

Halvat Playa Blanca - Corralejo -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Playa Blanca Corralejo lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Playa Blanca Corralejo lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Playa Blanca Corralejo lauttalippu internetistä AFerry tänään.