Laiva Piran Venetsia

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Slovenia ja Italia yhdistyvät Piran - Venetsia reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Venezia. Vertaamme hintoja ja aikoja Piran - Venetsia, ja näytämme sinulle myös hinnat 5 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Slovenia Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Mali Losinj - Cesenatico
  • Porec - Venetsia
  • Pula - Venetsia
  • Rovinj - Venetsia
  • Umag - Venetsia

Varaa kaikilta suurimmilta Piran Venetsia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Piran Venetsia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Piran Venetsia lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Piran Venetsia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Piran Venetsia lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Piran Venetsia lauttalippu internetistä AFerry tänään.